شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمیداریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین نسبت به نشست روسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ اتهامات سوء‌رفتار جنسی، دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انصارالله: ما کشتی‌های اسرائیلی را هدف می‌گیریم | سایر کشورها خودشان را قربانی آمریکا نکنند

  • کد خبر: ۲۰۷۵۴۶
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۹
انصارالله: ما کشتی‌های اسرائیلی را هدف می‌گیریم | سایر کشورها خودشان را قربانی آمریکا نکنند
سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن از همه کشورها خواست که خود را قربانی فریبکاری آمریکا نکنند و تأکید کرد که واشنگتن نباید از مسئولیت خود در قبال توقف حمله به غزه شانه خالی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد عبدالسلام سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن شامگاه امروز یکشنبه تأکید کرد که این کشور، در حمایت از ملت فلسطین، کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهای عازم فلسطین اشغالی را هدف قرار خواهد داد تا اسرائیل به حملات خود به غزه پایان دهند.

عبدالسلام از همه کشورها خواست که خود را قربانی فریبکاری آمریکا نکنند و تأکید کرد که واشنگتن هم باید از مسئولیت خود در قبال توقف حمله به غزه شانه خالی نکند.

‏وی در پایان گفت که یمن بر اساس اصل حق دفاع از خود، اجازه نخواهد داد حاکمیتش نقض شود و در برابر هر گونه تجاوزی، دست بسته باقی نخواهد ماند.

‏ مکس بلومنتال روزنامه نگار آمریکایی هم اخیرا ضمن تمجید از اقدامات انصارالله، تأکید کرد: کاری که انصارالله انجام می‌دهد را اخلاقی‌ترین مداخله نظامی در طول عمرم نامیده‌ام. چیزی که حوثی‌ها به دنبال انجام آن هستند، اعمال فشار اقتصادی بر اسرائیل برای متوقف‌کردن نسل‎کشی در غزه است.

وی همچنین گفت: تنها کاری که آن‎ها باید انجام دهند این است که آتش‎بس در غزه را آغاز کنند و سپس کشتیرانی در دریای‎سرخ به حالت عادی باز خواهد گشت. بایدن به دلیل نقض قانون‎اساسی با اعلام جنگ علیه یمن باید استیضاح شود. او باید در یک دادگاه بین‌المللی به جرم نسل‌کشی در کنار آنتونی بلینکن متهم شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->